ˆ

Champions League: FC Porto – Juventus

Este un duel interesant din saisprezecimile Champions League, in care se vor intalni doua campioane europene, Porto si Juventus. Ambele isi doresc sa castige trofeul, insa italienii sunt mai in forma si au sanse mai mari.

[…]

Champions League: Manchester City – AS Monaco

In aceasta saptamana se vor juca 4 meciuri din saisprezecimile Champions League, iar intr-unul din ele se va intalni Manchester City cu AS Monaco. Englezii ocupa locul secund in Premier League, dupa ultimele 3 partide castigate, iar Monaco este in continuare liderul in Ligue 1, cu toate ca etapa trecuta a remizat cu Bastia.

[…]

Final de etapă în La Liga: Malaga – Las Palmas

Aceste doua echipe sunt in scadere de forma, in special Malaga care nu a mai castigat din luna noiembrie. Las Palmas a fost infranta in precedentele doua dueluri, insa are un avantaj de 6 puncte fata de gazde.

[…]

Duel în La Liga: Valencia – Athletic Bilbao

Acest meci poate fi numit derby-ul etapei, insa doar daca ne uitam la numele echipelor, fiindca in clasament Valencia se afla in partea de jos a clasamentului. Athletic Bilbao ocupa locul 7 si se lupta in continuarea pentru o pozitie ce duce in Europa League, competitie in care este prezenta in fiecare an, de ceva timp.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON