ˆ

Cupa Italiei:Lazio - Cittadella

Saisprazecimile Cupei Italiei ne aduc in acest meci fata in fata pe ocupanta locului cinci in Serie A, Lazio si pe Cittadella, echipa ce ocupa locul sase in Serie B. Ultimul meci dintre aceste echipe s-a jucat in sezonul 2005 – 2006 tot in Cupa, Lazio invingand acasa cu 2-0 si calificandu-se mai departe.

[…]

Anglia Premier League:West Ham - Arsenal

Dupa ce au invins pe campioana Chelsea etapa trecuta, West Ham incearca sa invinga si pe Arsenal in ultimul meci al etapei a 17 a din Premier League. West Ham ocupa locul 18 in clasament si are 16 puncte mai putin decat Arsenal, echipa ce este situata pe locul cinci.

[…]

Anglia Premier League:Huddersfield - Chelsea

Doua echipe diferite se intalnesc in acest meci din cadrul etapei a 17 a din Premier League, nou-promovata Huddersfield o intalneste pe Chelsea. Huddersfield ocupa locul 12 si are 14 puncte mai putin decat Chelsea, echipa ce ocupa locul trei. Aceste echipe s-au intalnit acum noua ani in FA Cup, Chelsea castigand cu 3-1.

[…]

Germania Bundesliga:Mainz 05 - Borussia Dortmund

Ambele echipe joaca slab in acest sezon, iar in urma unui inceput bun de campionat Borussia este pe locul opt, in vreme ce Mainz are sase puncte mai putin si are un punct peste zona retrogradarii. Ultimul meci direct jucat intre aceste echipe a fost in sezonul trecut si s-a terminat 1-1.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON