Analiza meciuri - Pagina 1 - Blog

Analiza meciuri
110

Calificari Euro: Cehia - Anglia

Englezii si-au confirmat rolul de favoriti in aceasta grupa A contand pentru calificarile Campionatului European, reusind patru victorii din tot atatea intalniri. Cehii ocupa pozitia secunda, avand un joc in plus fata de englezi si trei puncte mai putin. Insa pentru gazdele intalnirii miza este una ridicata in aceasta seara, deoarece Kosovo este la un singur punct in urma lor. Anglia a invins Cehia in prima intalnire cu scorul de 5-0.

  • Share
Analiza meciuri
182

Calificari Euro: Olanda - Irlanda de Nord

O partida extrem de importanta din cadrul grupei C a calificarilor pentru Campionatul European, se va da in aceasta seara intre Olanda si Irlanda de Nord. Nord irlandezii se afla pe a doua pozitie, avand acelasi numar de puncte cu lidera grupei Germania, pe cand olandezii sunt la trei puncte in spate, dar au o partida in minus fata de adversarele sale. Olanda si Irlanda de Nord s-au intalnit ultima data intr-un amical jucat in urma cu sapte ani, partida castigata de olandezi cu scorul de 6-0.

  • Share
Analiza meciuri
139

Champions League: Barcelona - Inter Milan

Cea mai asteptata partida a grupei F din Champions League se va da in aceasta seara intre Barcelona si Inter. In prima partida , catalanii au incheiat la egalitate 0-0 intr-o deplasare grea la Dortmund, iar milanezii a incheiat la scorul de 1-1 meciul de pe teren propriu cu Slavia Praga. In campionatele interne Barcelona se confrunta cu unele dificultati, pe cand Inter a reusit sa adune maximul de puncte si ocupa prima pozitie a clasamentului. Tot intr-un duel de Champions League, Barca a invins sezonul pe teren propriu Inter cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
45

Champions League: Tottenham - Bayern

Favoritele grupei B din Champions League se intalnesc partida cu numarul doi. Amintim ca Tottenham a remizat 2-2 in deschiderea din deplasare la grecii de la Olympiakos, iar Bayern a invins acasa cu scorul de 3-0 pe sarbii de la Steaua Rosie. In campionatele interne Bayern se descurca mai bine,  etapa trecuta a reusit sa urce pe prima pozitie a clasamentului.

  • Share
1234
{{notification_msg}}