ˆ

Confruntare în Serie A: Inter Milan – Chievo Verona

In prima zi de weekend vom avea doua meciuri din Serie A din etapa cu numarul 20. In unul din ele ocupanta locului 7, Inter o va intalni pe Chievo, care se afla pe pozitia a 11 a si are cu 8 puncte mai putin.

[…]

Duel în La Liga: Deportivo – Villarreal

Cu toate ca exista o diferenta de 13 puncte intre ele, se anunta un meci interesant. Deportivo se afla in partea de jos a clasamentului si are cu 5 puncte mai mult fata de zona retrogradabila, in timp ce Villarreal ocupa locul 5.

[…]

Început de etapă în Ligue 1: OSC Lille – AS Saint-Etienne

Dupa o pauza de 3 saptamani se va realua cel mai important campionat din Franta si in acest weekend se vor juca meciurilor din etapa cu numarul 20. La inceput vom aveam un duel interesant intre ocupanta locului 12, Lille si echipa de pe pozitia a 8 a, St.Etienne, care are cu 5 puncte mai mult. Recent, ambele s-au calificat in runda a 4 a din Cupa Frantei.

[…]

Duel în Cupa Italiei: AC Milan – FC Torino

Acest meci din saisprezecimile Cupei Italiei va atrage multa atentie, deoarece se vor intalni doua echipe ce se afla in topul clasamentului din Serie A. Milan este pe locul 5 si are cu 7 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a 8 a, FC Torino.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2Winmasters logoWinmasters1000 RON
3888sport logo888sport1000 RON
4Circus logoCircus850 RON
5Betfair logoBetfair450 RON
6Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 150 RON