2.Bundesliga: Bochum - Darmstadt

Analiza meciuri

Bochum - Darmstadt

Ocupantele pozitiilor 11 si 12 se intalnesc in incheierea etapei cu numarul 13 din 2.Bundesliga. Atat Bochum cat si Darmstadt au adunat acelasi numar de puncte - 17. Dar am putea spune ca gazdele se afla intr-o foma mai buna, deoarece nu a suferit nici o infrangere in ultimile patru etape de campionat. Bochum a invins sezonul trecut pe teren propriu Darmstadt cu scorul de 2-1 .

Bochum

Desi nu a suferit nici o infrangere in ultimile patru etape, Bochum nu poate evada din partea de mijloc a clasamentului. Principala cauza a acestei situatii o reprezinta numarul mare de remize, in ultimile trei etape au terminat la egalitate cu Hamburger 0-0, Regensburg 3-3 si Furth la scorul de 2-2 in ultima etapa. Printre jucatorii accidentati cu care se confrunta lotul, il putem adauga mai nou si pe fundasul Celozzi Stefano.

Darmstadt

Situatia de criza prin care au trecut, atunci cand au inregistrat patru infrangeri consecutive se pare ca a fost depasita. Ultimile trei etape de campionat aducandu-le doua victorii si remiza. Au remizat 1-1 la Ragensburg, apoi au invins pe teren propriu Furth 2-0, si in ultima etapa au triumfat acasa impotriva celor de la Magdeburg 3-1. Cel mai in forma jucator al lor pare a fi atacantul Dursun Serdar, care si-a trecut numele in lista marcatorilor atat in victoria cu Furth cat si in cea cu Magdeburg.

 

{{notification_msg}}