2. Bundesliga: Dynamo Dresden - Duisburg

Analiza meciuri

Dynamo Dresden - Duisburg

Dynamo Dresden si Duisburg se intalnesc in prima etapa din 2. Bundesliga . Sezonul trecut, gazdele acestei intalniri intampinand emotii pentru supravietuire in liga secunda; pe cand cei de la Duisburg l-au incheiat pe pozitia a saptea. Raportul ultimilor doua intalnire este de egalitate, cu victorii obtinute pe teren propriu de fiecare parte.

Dynamo Dresden

Datorita ultimilor opt etape ale sezonului trecut, in care au triumfat doar o singura dat - termina la un singur punct de zona retrogradarii. In urma acestei situatii, conducerea totusi il pastreaza pe antrenorul Neuhaus, care are sub comanda un lot mult mai valoros decat au aratat-o rezultatele.In urma expirarii contractelor de imprumut raman fara Seguin si portarul Schwabe, iar mijlocasul Hauptmann a preferat o alta echipa. Atacantii Kone si Roser raman la Dynamo Dresden, in sprijinul lor sosind Hamaleinen,  Wahlqvist si fundasul Dumic.

Duisburg

Reiau obiceiul de acum doua sezoane si sezonul trecut, avand perioade petrecute in partea de sus a clasamentului. Insa constanta rezultatelor pozitive a lasat de dorit. Au avut un parcurs pozitiv de sapte etape fara infrangere, insa pe perioada sezonului au oscilat intre pozitiile patru si 16. Reusitele din ultimile patru etape clasandu-i in cele din urma pe a saptea pozitie. Sub aceeasi conducere a lui Ilia Gruev, echipa reuseste sa isi pastreze cei mai importanti jucatori, mai putin portarul Flekken. In sprijinul echipei sosesc doi atacanti - Sukuta-Pasu si Verhoek, dar cu siguranta nu il vor inlocui cu usurinta pe golgheterul echipei Tashchy.

{{notification_msg}}