Analiza meciuri - Pagina 420 - Blog

Analiza meciuri
294

Confruntare în Premier League: Everton – Crystal Palace

Primul meci al etapei a 7 a din Premier League, se va juca vinery seara si va fi un duel intre doua echipe din partea de sus a clasamentului. Ocupanta locului 5 Everton si Crystal Palace, care in momentul de fata are cu 3 puncte mai putin si este pe pozitia a 7 a. 

  • Share
Analiza meciuri
282

Duel în La Liga: Real Sociedad – Betis Sevilla

Aceste doua echipe au inregistrat rezultate asemanatoare la inceputul sezonului, iar acum ambele au evolutii variabile si sunt situate undeva la mijlocul clasamentului din La Liga. Betis are un punct mai mult, deoarece are o remiza in plus.

  • Share
Analiza meciuri
152

Europa League: Fenerbahce – Feyenoord Rotterdam

Un alt meci interesant din Europa League, este confruntarea dintre doua echipe ce apartin grupei A,  Fenerbahce si Feyenoord. Din aceasta grupa mai face parte si Manchester United, asa ca orice punct este foarte important in lupta pentru calificare. In prima runda Feyenoord a intalnit-o pe Manchester United si a infrant-o cu 1-0 pe teren propriu, in timp ce Fenerbahce a remizat 1-1 cu ucrainienii de la Zorya

  • Share
Analiza meciuri
181

Europa League: AS Saint-Etienne – RSC Anderlecht

Este un duel din grupa C, intre doua favorite la calificare, avand in vedere ca in primul meci din aceasta faza, Anderlecht a invins-o acasa pe Qabala, in timp ce St.Etienne a remizat 1-1 cu Mainz.

  • Share
419420421422423
{{notification_msg}}