Analiza meciuri - Pagina 398 - Blog

Analiza meciuri
217

Champions League: CSKA Moscova – Bayer Leverkusen

Cea mai echilibrata grupa a avut parte de cateva dueluri interesante in primele 3 runde, insa abia acum vom afla care echipe vor avea sansele cele mai mari de calificare. CSKA Moscova este pe ultimul loc si are doar doua puncte. 

  • Share
Analiza meciuri
175

Duel în Premier League: West Bromwich – Burnley

Doua echipe de la mijlocul clasamentului se vor intalni in ultimul meci al etapei cu numarul 12 din Premier League. West Bromwich ocupa locul 11 si are cu un punct mai putin decat Burnley, care este pe pozitia a 9 a.

  • Share
Analiza meciuri
157

Meci spectaculos în Turcia: Fenerbahce – Galatasaray

Duminica vom avea un derby in etapa cu numarul 11 din prima liga turca, in care se vor intalni doua mari rivale din Istanbul, Fenerbahce si Galatasaray. Ambele se afla in topul clasamentului, Fenerbahce ocupa locul 5, iar Galatasaray este pe pozitia a 4 a si are cu doua puncte mai mult.

  • Share
Analiza meciuri
188

Derby pe San Siro: AC Milan – Inter Milano

Dupa mult timp, AC Milan va incepe acest derby de pe o pozitie mai buna in clasament. In prezent este pe locul 3 si are cu 8 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a 9 a, Inter. Gazda este favorita, mai ales ca in sezonul trecut s-a impus cu 3-0 in partida cu Inter, de pe San Siro.

  • Share
397398399400401
{{notification_msg}}