Analiza meciuri - Pagina 377 - Blog

Analiza meciuri
66

Duel în Cupa Italiei: AC Milan – FC Torino

Acest meci din saisprezecimile Cupei Italiei va atrage multa atentie, deoarece se vor intalni doua echipe ce se afla in topul clasamentului din Serie A. Milan este pe locul 5 si are cu 7 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a 8 a, FC Torino.

  • Share
Analiza meciuri
210

Cupa Regelui Spaniei: FC Sevilla – Real Madrid

Nu putem spune ca va fi un meci foarte interesant, pentru ca in prima mansa Real Madrid a reusit sa castige cu 3-0. Este aproape imposibil pentru FC Sevilla sa recupereze acest handicap, mai ales ca joaca impotriva galacticilor.

  • Share
Analiza meciuri
22

Cupa Ligii Angliei: Southampton – Liverpool

Cea de-a doua semifinala din Cupa Ligii Angliei este mult mai atractiva, deoarece va fi un duel intre doua echipe din Premier League cu pretentii. Southampton se afla pe pozitia a 10 a in clasament, iar Liverpool ocupa locul 2 si dupa 20 de etape are un avantaj de 20 de puncte fata de adversara din acest meci.

  • Share
Analiza meciuri
103

Cupa Regelui Spaniei: FC Barcelona – Athletic Bilbao

Va fi un duel foarte interesant, deoarece in prima mansa Atheltic Bilbao a castigat cu 2-1 si are un mic avantaj. Problema e ca a incasat un gol in finalul meciului si tot Barcelona este favorita la calificare. Totusi catalanii nu sunt in cea mai mare forma, lucru ce s-a vazut duminica trecuta cand a remizat cu Villarreal.

  • Share
376377378379380
{{notification_msg}}