Analiza meciuri - Pagina 352 - Blog

Analiza meciuri
62

Confruntare interesantă în Serie A: Genoa 1893 – Sampdoria

Doua rivale se vor intalni in singurul meci de sambata din cadrul etapei cu numarul 28, din Serie A. Ocupanta locului 15, Genoa, are cu 9 puncte mai putin decat Sampdoria, aflata pe pe pozitia a 10 a. Totusi, gazdele sunt departe de zona retrogradabila, iar in etapa trecuta au bifat o victorie in deplasare cu Empoli.

  • Share
Analiza meciuri
285

Început de etapă în Bundesliga: Bayer Leverkusen – Werder Bremen

Ambele echipe se afla in partea de jos a clasamentului, insa Bayer este mai aproape de mijloc si are cu 5 puncte mai mult fata de Werder Bremen, care se afla la doar doua puncte distanta fata de zona retrogradabila. Au inregistrat rezultate diferite in ultimele 3 partide, Werder a obtinut 3 victorii care au scos-o din subsolul clasamentului. 

  • Share
Analiza meciuri
276

Derby în Serie A: Juventus – AC Milan

Liderul din Serie A se va intalni vineri seara in Torino cu marea rivala Milan, in primul meci al etapei cu numarul 28. Milanezii ocupa locul 7 si au cu 17 puncte mai putin, dar sa nu uitam ca au reusit sa o invinga de doua ori pe Juventus in acest sezon. 

  • Share
Analiza meciuri
282

Europa League: FK Rostov – Manchester United

Dupa ce a a eliminat-o pe St. Etienne in runda precedenta, Manchester United va juca in Rusia, in prima mansa din saisprezecimile Europa League. Se va intalni pe vice-campioana Rostov, care a trecut de Sparta Praga.

  • Share
351352353354355
{{notification_msg}}