Analiza meciuri - Pagina 331 - Blog

Analiza meciuri
200

Duel interesant în Serie A: Inter Milan – SSC Napoli

Ultimul meci al etapei cu numarul 34 din Serie A va fi unul interesant, deoarece se vor intalni doua echipe importante din fotbalul italian. Dupa o serie de rezultate slabe, Inter a coborat pe pozitia a 7 a, in timp ce Napoli se afla pe locul 3 si are un avantaj de 15 puncte.

  • Share
Analiza meciuri
6

Derby în Premier League: Tottenham – Arsenal

Doua rivale din Londra se vor intalni duminica seara in ultimul meci al etapei cu numarul 35 din Premier League. Tottenham este pozitionata mai bine si ocupa locul secund, iar Arsenal se afla pe pozitia a 6 a si are cu 14 puncte mai putin. 

  • Share
Analiza meciuri
136

Duel în Premier League: Crystal Palace – Burnley

Este un duel din etapa cu numarul 35, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului. Crystal Palace aflata pe locul 12, are cu doua puncte mai mult decat Burnley, care ocupa pozitia a 16 a. Avand in vedere ca oaspetii au 5 puncte avantaj fata de zona retrogradabila, vor incerca sa obtina un rezultat favorabil pe Selhurst Park.

  • Share
Analiza meciuri
120

Confruntare în Serie A: FC Torino – Sampdoria

Doua echipe pozitionate la mijlocul clasamentului se vor intalni sambata seara in etapa cu numarul 34 din Serie A. Ocupanta locului 9, Torino, are cu 3 puncte mai mult decat Sampdoria, aflata pe pozitia a 10 a. 

  • Share
330331332333334
{{notification_msg}}