Analiza meciuri - Pagina 320 - Blog

Analiza meciuri
241

Play-off Serie B: Frosinone – Carpi

Aceste doua echipe s-au intalnit acum 3 zile in Carpi si scorul a fost egal 0-0, in prima mansa a play-off-ului. De asemenea si duelul din campionat de pe acel teren tot asa s-a terminat, iar in Frosinone gazdele s-au impus cu 1-0.

  • Share
Analiza meciuri
79

Finala Cupei Portugaliei: SL Benfica – Vitoria Guimaraes

Va fi o finala in care nu vom vedea un duel intre primele 3 echipe din fotbalul portughez, avand in vedere ca Guimaraes a ajuns in aceasta faza, iar Sporting si Porto au fost eliminate. Benfica este campioana Portugaliei si acum are sansa sa puna in vitrina clubului si Cupa.

  • Share
Analiza meciuri
27

Play-off pentru Ligue 1: FC Lorient – ES Troyes

Dupa victoria cu 2-1 pe teren propriu a celor de la Troyes de acum 3 zile, aceste doua echipe se vor intalni din nou in Lorient. Va fi mansa secunda a play-off-ului de promovare in prima liga. Lorient a terminat sezonul pe locul 18 in Ligue 1, iar Troyes s-a clasat pe pozitia a 3 a in liga secunda.

  • Share
Analiza meciuri
210

Finala Cupei Germaniei: Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

Va fi un duel echilibrat, pentru ca Eintracht Frankfurt a evoluat destul de bine in marea parte a  campionatului si excelent in Cupa. Sa nu uitam ca Borussia Dortmund a avut parte de un parcurs mai dificil, trecand de Bayern Munchen in semifinala. Spre final, Frankfurt a jucat mai slab in Bundesliga, bifand doar o victorie in ultimele 9 meciuri.

  • Share
319320321322323
{{notification_msg}}