Analiza meciuri - Pagina 300 - Blog

Analiza meciuri
171

Elvetia SuperLiga: FC Zurich - Sion

Dupa trei etape jucate, ambele echipe stau foarte bine in campionat, Zurich are doua victorii si un egal, in timp ce Sion are doua victorii si o infrangere si a fost eliminata recent si din Europa League. Ultimele meciuri directe intre aceste doua echipe au fost acum doi ani de zile si Sion s-a impus in primul meci, celalalt terminadu-se egal.

  • Share
Analiza meciuri
89

Rusia Prima Liga:Akhmat Grozny - FC Krasnodar

Acest meci este un drebi al etapei a cincea a primei ligi din Rusia, intre Akhmat, echipa de pe locul trei si Krasnodar, echipa de pe locul cinci, diferenta dintre ele fiind de doua puncte. Anul trecut in campiionat in duelurile directe fiecare echipa si-a castigat meciul acasa.

  • Share
Analiza meciuri
214

Portugalia Prima Liga:Benfica - Sporting Braga

Inca de la inceputul sezonului avem un derbi in campionatul portugzez intre Benfica, castigatoarea campionatului si a cupei si Braga, o echipa de top in Portugalia, echipa ce a terminat campionatul pe locul cinci anul trecut. Sezonul acesta Benfica a castigat si Supercupa, in timp ce Braga s-a calificat in playofful Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
162

Rusia Prima Liga:Rubin Kazan - Lokomotiv Moscova

Este un meci interesant din etapa a cincea a primei ligi din Rusia, intre echipa de pe locul sapte Rubin Kazan si echipa dee pe locul doi Lokomotiv Moscova, diferenta dintre ele fiind de sase puncte. Pe de alta parte Rubin are avantajul ca in campionatul trecut a castigat ambele meciuri directe cu Lokomotiv fara sa primeasca gol.

  • Share
299300301302303
{{notification_msg}}