Analiza meciuri - Pagina 3 - Blog

Analiza meciuri
185

La Liga: Barcelona - Villarreal

Cu doua infrangeri si un punct mai putin fata de adversara rundei cu numarul sase - Villarreal, putem concluziona ca FC Barcelona are un inceput de sezon slab. Villarreal se afla intr-o crestere de forma, a marcat de cinci ori fara a primi gol in victoriile ultimilor doua etape. Pe cand Barca, in ultimile doua runde a bifat o victorie si o infrangere la Granada. Barca a invins sezonul trecut pe teren propriu Villarreal cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
290

Bundesliga: Wolfsburg - Hoffenheim

In ultimul meci al etapei cu numarul cinci din Bundesliga, se vor intalni Wolfsburg - care este neinvinsa in acest inceput de sezon, si Hoffenheim - care se afla intr-o forma modesta pana acum. Wolfsburg a pasit cu dreptul in primul duel al grupelor Europa League, invingand pe teren prorpriu Oleksandriya cu 3-1. In acelasi context, duelul sezonului trecut a fost incheiat la egalitate 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
175

Derby in Anglia: Chelsea - Liverpool

Derby-ul etapei cu numarul sase din Anglia Premier Lerague se va da intre detinatoa cupei Europa League si Champions League, Chelsea respectiv Liverpool. Oaspetii intalnirii se afla intr-o forma superioara, avand la activ victorii in toate cele cinci etape, pe cand Chelsea are deja sapt puncte mai putin in clasament. Intre timp ambele formatii au suferit infrangeri in Champions League, Chelsea fiind invinsa acasa de Valencia cu 1-0 si Liverpool de Napoli la scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
48

Premier League: Southampton - Bournemouth

Doua echipe din partea de mijloc a clasamentului, care se si intampla sa aiba acelasi numar de puncte, 7 - se intalnesc in etapa cu numarul sapte. Rezultatele sezonului trecut dintre aceste doua formatii s-au incheiat la egalitate, duelul din Southampton fiind incheiat cu scorul de 3-3.

  • Share
23456
{{notification_msg}}