Analiza meciuri - Pagina 299 - Blog

Analiza meciuri
90

Germania Cupa DFB:MSV Duisburg - Nurnberg

Acest meci este primul tur al Cupei Germaniei si se joaca intre Dusiburg, echipa ce a promovat in liga a doua din Germania si Nurnberg echipa ce joaca de mult timp in liga a doua. Duisburg a inceput slab noul campionat si a acumulat doar un punct in doua meciuri jucate, in timp ce Nurnberg are maxim de puncte.

  • Share
Analiza meciuri
235

Anglia Premier League:Watford - Liverpool

Sambata in prima etapa din Premier League se intalnesc Watford, echipa ce a terminat campionatul anul trecut deasupra zonei retrogradarii si Liverpool ce abia a terminat pe locul patru si a prins preliminariile Ligii Campionilor anul acesta. Liverpool a castigat ambele meciuri directe sezonul trecut, 6-1 acasa si 1-0 in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
164

Anglia Premier League:Arsenal - Leicester

Odata cu acest meci vineri seara incepe si campionatul Angliei, Arsenal, locul 5 anul trecut si castigatoarea FA Cup, o intalneste pe ocupanta locului 12, Leicester, echipa ce a ajuns pana in sferturile Ligii Campionilor. In duelurile directe de anul trecut Arsenal a castigat acasa, in timp ce la Leicester scorul a fost 0-0.

  • Share
Analiza meciuri
147

Belgia Pro League:Zulte Waregem - Club Brugge

Daca e sa ne luam dupa clasament, acest meci este un derbi intre primele doua echipe clasate, Waregem pe primul loc cu doua victorii din tot atatea meciuri jucate si fara nici un gol primit si echipa de pe locul doi, Brugge, tot cu doua victorii dar cu un golaveraj mai slab.

  • Share
298299300301302
{{notification_msg}}