Analiza meciuri - Pagina 257 - Blog

Analiza meciuri
31

Champions League:Chelsea - Atletico Madrid

Cu toate ca s-au calificat in optimi, Chelsea vrea sa castige acest meci si sa termine prima in grupa, in vreme ce Atletico are nevoie de vicorie pentru a spera la calificare

  • Share
Analiza meciuri
246

Champions League: Bayern Munchen - PSG

Cum era de asteptat in Grupa B, Bayern si PSG s-au calificat mai departe din grupa, PSG are cinci victorii pana acum, in vreme ce Bayern are patru victorii si o infrangere.

  • Share
Analiza meciuri
244

Spania Primera Division:Girona - Alaves

Chiar daca aceste echipe sunt vecine de clasament, Girona a jucat bine pentru o nou promovata, in vreme ce Alaves a dezamagit in acest sezon. In Cupa Girona a fost eliminata, in vreme ce Alaves s-a calificat mai departe dupa ce a eliminat pe Getafe. In campionat Alaves are doar doua victorii, in vreme ce Girona nu a pierdut de cinci meciuri. 

  • Share
Analiza meciuri
147

Anglia Premier League:Arsenal - Manchester United

Ultimul meci de sambata din etapa a 15 a a Premier League este si un mare derbi al Angliei si ne aduce fata in fata echipa de pe locul patru, Arsenal si echipa de pe locul doi Manchester United. Distanta dintre ele este de patru puncte si ambele echipe au inregistrat trei victorii consecutive in campionat in ultimele meciuri jucate.

  • Share
256257258259260
{{notification_msg}}