ˆ

Confruntare în Serie A: Atalanta Bergamo – Juventus

In etapa cu numarul 34, liderul Juventus o va intalni pe ocupanta locului 5, Atalanta. Diferenta dintre aceste doua echipe este de 20 de puncte, dar in precedentele 5 meciuri niciuna din ele nu a fost infranta, asa ca ne asteptam sa vedem un duel interesant in Bergamo, cu toate ca Juventus s-a impus categoric in ultimele confruntari cu Atalanta.

[…]

Început de etapă în Bundesliga: Bayer Leverkusen – Schalke 04

Doua echipe care au dezamagit in acest sezon sunt in situatia in care trebuie sa se gandeasca la evitarea retrogradarii, mai ales Bayer, care are doar 4 puncte mai mult fata de ultimul loc ce duce in liga secunda. Schalke este cu o pozitie mai sus decat adversara sa si are un avantaj de doua puncte.

[…]

Dinamo vs. FCSB - 50 RON FREEBET

Sfarsitul mini-vacantei de 1 Mai te asteapta cu o partida senzationala din campionatul romanesc. Marele Derby dintre Dinamo si FCSB va avea loc pe Stadionul Dinamo, iar tu te poti bucura de un spectacol pe masura, dar si de o oferta senzationala din partea NetBet.

[…]

Primești 10 RON pentru fiecare gol marcat în La Liga

Pariaza minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singura selectie pe cate un meci distinct din La Liga (28/04 - 01/05) si beneficiaza de 10 RON freebet din partea NetBet.

[…]

Derby în Premier League: Manchester City – Manchester United

Joi seara vom avea un meci interesant in etapa a 26 a, din Premier League, pentru ca se vor intalni doua mari rivale pe Stadionul Etihad, Manchester City si Manchester United. Avand in vedere ca aceste echipe sunt vecine in clasament, duelul este tot mai interesant, fiindca City ocupa locul 4 si are cu un punct mai mult decat United.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON