ˆ

Derby în Serie A: Inter Milano – AS Roma

Ultimul meci de duminica din cadrul etapei cu numarul 26 din Serie A va fi un derby intre ocupanta locului 4, Inter si echipa de pe pozitia secunda, AS Roma, care in prezent are un avantaj de 8 puncte.

[…]

Derby spectaculos în La Liga: Atletico Madrid - Barcelona

Real Madrid s-a impiedicat in ultimul meci, iar Barcelona ar putea sa devina lider cu o posibila victorie a acestui meci. Atletico spera in continuare la ceva, cu toate ca se afla pe locul patru si are sase puncte in urma Barcelonei.

[…]

Derby în La Liga: Betis Sevilla – FC Sevillla

Este un derby interesant al orasului, inaintea caruia FC Sevilla este mult mai in forma decat Betis, fiindca are un avantaj de 25 de puncte. Trebuie sa precizam ca Sevilla evolueaza bine si in Champions League, in timp ce Betis vine dupa 5 meciuri fara victorie in La Liga.

[…]

Duel în Premier League: Watford – West Ham

Ultimul meci de sambata din cadrul etapei cu numarul 26, a campionatului Premier League, va fi un duel londonez intre doua echipe aflate la mijlocul clasamentului, in care ocupanta locului 13, Watford se va intalni cu West Ham, echipa de pe pozitia a 10 a.

[…]

Confruntare în Serie A: SSC Napoli - Atalanta Bergamo

Inceputul etapei 26 prezinta un meci interesant intre Napoli si Atalanta, care are un dezavantaj cu sase puncte in prezent. Ambele echipe sunt in forma, iar fiecare dintre ele au castigat patru din ultimile cinci meciuri, in timp ce Napoli a ajuns in semifinalele din Cupa Italiei in aceeasi perioada.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON