ˆ

Confruntare in Premier League: Crystal Palace – Newcastle

Va fi un duel din cadrul etapei a 6 a, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, mai exact Crystal Palace este pe locul 12 si are cu 5 puncte mai mult decat adversara Newcastle, care ocupa penultima pozitie si inca nu a avut parte de vreo victorie pana acum.

[…]

Duel pe Santiago Bernabeu: Real Madrid - Espanyol

Confruntarile dintre echipele din Madrid si cele din Barcelona sunt tot timpul interesante, cu toate ca aceasta nu poate fi considerata un derby. Uitandu-ne in clasament, dupa primele 4 etape, il putem considera un meci important avand in vedere ca Real Madrid este pe pozitia secunda, iar Espanyol pe locul 4. 

[…]

Pariul Zilei: Sampdoria - Inter Milano

Dupa primele 4 etape din Serie A Inter Milano a obtinut o singura victorie, iar in aceasta seara fotbalistii antrenati de Luciano Spalletti se vor deplasa la Sampdoria pentru un duel ce poate aduce un venit suplimentar pariorilor.

[…]

Meciul Zilei: Manchester United - Wolves

Acest inceput de sezon nu a fost unul pe masura asteptarilor pentru Manchester United, formatia antrenata de Jose Mourinho a castigat prima partida din UEFA Champions League, dar in campionat a inregistrat deja doua infrangeri.

[…]

Bundesliga: VfB Stuttgart - Fortuna Dusseldorf

Dupa ce in urma cu doua sezoane aceste doua echipe se intalneau in liga secunda din Germania, sezonul in curs se dueleaza in Bundesliga. Stuttgart incepe slab acest sezon, neinregistand nici o victorie in cele trei etape. Fortuna se afla intr-o forma buna, ultima epata aducandu-le si prima victorie a sezonului. Intalnirile din 2. Bundesliga din urma cu doi ani s-au terminant cu cate o victorie de fiecare tabara.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1888sport logo888sport1000 RON
2NetBet logoNetBet500 RON
3Baumbet logoBaumbet500 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON
6Fortuna logoFortuna100 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON