ˆ

Liga Campionilor:Juventus - Sporting Lisabona

In aceasta grupa se pare ca Barcelona v-a ocupa primul loc, asa ca aceste doua echipe se vor lupta pentru locul secund, ambele au invins pe Olympiacos si au fost invinse de Barcelona. Juventus este pe locul trei in campionat, in vreme ce Sporting este pe doi, ambele echipe fiind fara victorii in campionat de doua etape.

[…]

Liga Campionilor:Chelsea - AS Roma

Acest meci este unul care poate decide o prima echipa calificata din Grupa C, echipa de pe primul loc Chelsea urmand sa o intalneasca la ea acasa pe echipa clasata pe locul doi, AS Roma. Momentan Roma are cu doua puncte mai putin iar ultimele meciuri jucate intre aceste doua echipe s-au disputat acum noua ani de zile, fiecare echipa castigand acasa.

[…]

Liga Campionilor:Manchester City - Napoli

Acest meci este probabil unul dintre cele mai atractive intalniri din aceasta faza a grupelor, ambele echipe fiind intr-o forma foarte buna in cmpionat. In Liga campionilor doar City are punctaj maxim, Napoli inregistrand o victorie si o infrangere pana acum. Aceste echipe s-au mai intalnit si acum sase ani, Napoli castigand acasa cu 2-1, in vreme ce la Manchester scorul a fost egal 1-1.

[…]

Liga Campionilor:Real Madrid - Tottenham Hotspur

Dupa doua meciuri jucate in aceasta grupa aceste echipe ocupa primele doua locuri in grupa cu punctaj maxim. Castigatoarea acestui meci probabil ca se v-a califica din grupa, Realul are o serie de patru meciuri castigate, in vreme ce Tottenham cinci victorii consecutive. Aceste echipe s-au intalnit si in anul 2011 in Liga Campionilor, Realul castigand ambele intalniri.

[…]

Pariu Gratuit pentru ATP

Pariaza cel putin 120 RON pre-meci pe actiunea din Antwerp sau Stockholm Open si vei primi un pariu gratuit Live de 30 de RON.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON