ˆ

Preliminariile Campionatului Mondial: Spania – Israel

Israel este pe locul 3 in Grupa G si are un punct mai putin fata de liderii Spania si Italia. Asadar, meciul cu Spania poate fi considerat un derby din runda a 5 a, a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

[…]

Preliminariile Campionatului Mondial: Croatia – Ucraina

Este un meci interesant din runda cu numarul 5, al acestor preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, care se va juca vineri seara in Zagreb, intre primele doua echipe din grupa, Croatia si Ucraina. In prezent Croatia este lider si are un avantaj de doua puncte.

[…]

50 RON FREEBET - America de Sud

Pariaza LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel putin 3 meciuri din cele 5 disputate in America de Sud (23/03 - 24/03) pe bilete simple cu o singura selectie si cote minime de 1.5.

[…]

Preliminariile Campionatului Mondial: Argentina – Chile

Va fi un duel interesant in care se vor intalni doua echipe care nu au aratat prea multe pana acum si se vor lupta pentru un loc ce duce la turneul final din Rusia. Chile este pozitionata un pic mai bine, fiind pe locul 4, ultima pozitie ce o poate califica, iar Argentina este in spate la un punct distanta.

[…]

Preliminariile Campionatului Mondial: Uruguay – Brazilia

In aceasta saptamana se vor juca in America de Sud, meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, iar unul din cele mai interesante dueluri se da intre favoritele din grupa, Uruguay si Brazilia, care are cu 4 puncte mai mult. Brazilienii vin dupa 7 victorii din care 6 in aceasta campanie de calificare si un triumf intr-o partida amicala cu Columbia.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON