ˆ

Liga Campionilor:Olympiacos - Rijeka

Acest meci este unul interesant intre multipla campioana a Greciei, Olympiacos si o debutanta in aceasta competitie, campioana Croatiei, Rijeka. In runda precedenta a preliminariilor  Olympiacos a eliminat pe Partizan Belgrad, in timp ce Rijeka a eliminat pe Salzburg.

[…]

Supercupa Spaniei:Real Madrid - FC Barcelona

Acest meci v-a decide castigatoarea Supercupei Spaniei, Real Madrid fiind favorita si avand un avans de doua goluri dupa meciul tur jucat saptamana trecuta la Barcelona. Meciul tur a avut o prima repriza slaba dar in cea de a doua a fost una spectaculoasa, Real impunandu-se cu 3-1 la finalul jocului.

[…]

Liga Campionilor:Napoli - Nice

Acest meci este unul dintre cele mai interesante din preliminariile Ligii Campionilor intre  doua echipe ce au terminat sezonul trecut pe locul trei in campionatele lor. Pentru Napoli este primul meci oficial in acest sezon, in timp ce Nice a mai jucat un tur preliminar si doua etape in campionatul Frantei.

[…]

200 RON - FCSB în Champions League!

Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi un pariu pre-live (1X2 FT) cu o singura selectie in valoare de cel putin 50 RON pe victoria FCSB in disputa din deplasare cu Sporting Lisabona (15/08).

[…]

Liga Campionilor:TSG Hoffeinheim - Liverpool

Avand in vedere ca aceste 2 echipe vin din campionate puternice, putem spune ca acest meci este un derbi si ca una dintre echipe v-a fi eliminata din Liga Campionilor dupa acest meci. Hoffeinheim este la prima participare in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce pe Liverpool este o presiune mare, ea fiind favorita la calificare.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON